Υπενθύμιση: Ζωντανή παρακολούθηση συνεδριάσεων Δημοτικών Συμβουλίων Του Χρήστου Μακαρώνη

1015

H υπηρεσία ζωντανής αναμετάδοσης “Live Streaming” παρέχει στον Δημότη τη δυνατότητα της παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Ίντερνετ με την χρήση Η/Υ ή άλλης συσκευής smartphone/tablet. Η αναμετάδοση ξεκινά με την έναρξη της συνεδρίασης.

Πάρα πολλοί δήμοι εντός και εκτός Αττικής έχουν το σύστημα αυτό και τις προδιαγραφές, ώστε να καλύπτεται από τα δημοτικά έξοδα. Όταν πραγματικά θέλεις να ενημερώνεις τους δημότες σου, ως Δημοτική αρχή και γενικότερα ως Δημοτικό Συμβούλιο, το κάνεις. Εάν θέλεις να το περιορίζεις σε τέσσερις τοίχους και σε ένα αρχείο πρακτικών που θα διαβάσει ένας δικηγόρος εάν χρειαστεί σε ένα απόσπασμα από αυτά, τότε η αίθουσα συνεδριάσεων εξυπηρετεί ιδανικά για αυτό… Αφού δεν μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό δημοτών και όταν γεμίσει, περισσότερο πρόβλημα δημιουργεί στη λειτουργία του, παρά εξυπηρετεί τους σκοπούς της δημοκρατίας.

Θέλω να πιστεύω, ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα λειτουργεί και στο Δήμο Νέας Ιωνίας η υπηρεσία αυτή. Χωρίς να σημαίνει, ότι είμαι απεριόριστα αισιόδοξος. Γιατί αυτή η κίνηση βοηθάει στο να φανεί η δυνατότητα του καθενός, χρήσιμου ή άχρηστου, σε ένα σημαντικό όργανο της πόλης μας. Κι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς…

Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ YOUTUBE.COM

GOLD Διαφήμιση