Ο Χρήστος Κανλής θα είναι τελικά επικεφαλής στην “ΕΝΟΤΗΤΑ για τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”; Πιστεύω, πως ναι. Του Χρήστου Μακαρώνη

1690

Πριν λίγες ημέρες η γενική συνέλευση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία, αποφάσισε να προτείνει -και γιατί όχι και να επιβάλλει, αφού διαθέτει την πλειοψηφία στη δημοτική παράταξη αυτή- τον Χρήστο Κανλή, ως επικεφαλή της  “ΕΝΟΤΗΤΑΣ για τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”. Ο κ. Κανλής, είναι δημοτικός σύμβουλος από το 2011 και για αρκετά χρόνια αντιδήμαρχος οικονομικών, καθαριότητας, περιβάλλοντος.

 

Άρα διαθέτει εμπειρία, είναι νέος, αρκετά συμπαθητικός και προσπάθησε να φτιάξει κάποια πράγματα, ως αντιδήμαρχος, ιδίως στον τομέα πρασίνου & καθαριότητας. Κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Για να μην τον αδικήσω, έπαιξαν ρόλο καταστάσεις μέσα στην ίδια του την παράταξη, που δυστυχώς για την πόλη μας, τη Νέα Ιωνία, δεν άφηναν χρήσιμα στελέχη της να δείξουν  τι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν  Δεν τον ευνόησαν, δηλαδή, οι συγκυρίες και οι συνθήκες τότε.

Μη περιμένετε, τώρα να πω τι έφταιξε πραγματικά, γιατί δεν θα το κάνω. Δεν είναι η στιγμή κατάλληλη. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πολύ καλά γιατί η πόλη, τη δεύτερη τετραετία του πρώην Δημάρχου κ. Ηρακλή Γκότση, δεν ήταν καθόλου καλή για το δήμο μας, κάτι που οι δημότες το εξέφρασαν και με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές του 2019.  Τοποθετώντας την «ΕΝΟΤΗΤΑ για τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», στην τρίτη θέση…

Όμως τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν πια και το μέλλον θέλει δουλειά, προγραμματισμό και στελέχωση της δημοτικής παράταξης με νέο κόσμο, που θα διαθέτει γνώσεις μα περισσότερο αγάπη & διάθεση προσφοράς για την πόλη. Σε ένα περιβάλλον αρκετά δύσκολο και προβληματικό για την τοπική αυτοδιοίκηση, εφόσον τελικά επικυρωθεί η απόφαση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στην «ΕΝΟΤΗΤΑ για τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», ο κ. Χρήστος Κανλής θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δείξει τις ηγετικές του ικανότητες, να αγωνιστεί μέσα στο χώρο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου αλλά και εκτός, για να σταματήσει ο κατήφορος της Νέας Ιωνίας. Εύχομαι  από καρδιάς καλή επιτυχία στον κ. Κανλή, για την πόλη μας και μόνο. Έχει αρκετή πείρα, γνώσεις, υπευθυνότητα και ελπίζω αυτό να τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη και συνάμα σημαντική θέση ευθύνης.

 

GOLD Διαφήμιση