Η δημοσιογραφική εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» και όχι μόνο, με τον Χρήστο Μακαρώνη, της ΤΡΙΤΗΣ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021…

1024

Η δημοσιογραφική εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ” και όχι μόνο, με τον Χρήστο Μακαρώνη, της ΤΡΙΤΗΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021. Έχουμε σημαντικά νέα, ειδήσεις και ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας!

Όλα έχουν τα όρια τους…. Τα ξεπεράσατε κάποιοι και είναι καιρός να σας τα “χώσουμε” χοντρά… Είναι καιρός, να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του,,, Είναι η ώρα, να δούμε τι φταίει πραγματικά και η Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας, μετά από ενάμιση χρόνο διοίκησης από την εκλογή της, είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας!!! Παράλληλα, να δούμε το ρόλο κάποιων από τη Δημοτική Αντιπολίτευση στο σύνολό της, που βάζουν τρικλοποδιές στη Δήμαρχο και σε κάποια θέματα που έχει τη διάθεση, έστω την ελάχιστη, να τα προχωρήσει… Όλα θα τα πούμε χωρίς να σας κρύψουμε κάτι όπως πάντα.

Κύριε Αντιδήμαρχε των Οικονομικών χωρίς πλέον την άμισθη θέση που αναφέρατε παλιότερα, κύριε Αριστείδη Χατζησαββίδη, γιατί δεν έρχεστε στις  εκπομπές μας να μιλήσετε για όλα αυτά;… Καλές οι επιστολές σας, αλλά δεν φτάνουν… Ο κόσμος θέλει να ακούσει όλη την αλήθεια, ποιοι δεν σας αφήνουν;

Αφήστε τα λόγια και προχωρήστε όλοι σας στα έργα. Θέλουμε έργα τώρα στη Νέα Ιωνία, επιτέλους βάλτε τον απαυτό σας κάτω και δουλέψτε πραγματικά!!!  Και όπως λέει ή μάλλον έλεγε όταν ήταν Δημοτική Αντιπολίτευση ο κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε!… Συμφωνούμε πάρα πολύ κύριε Αντιδήμαρχε… Εσάς μας αξίζει στη Νέα Ιωνία, εσάς έχουμε!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΥΑΣΤΑΘΙΟΣ ΝΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. 

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ!!!

GOLD Διαφήμιση