Ανεξάρτητο Δημοσιογραφικό Δίκτυο TMPRESS: Μετά το όργιο φημών κατά συνεργατών του το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυό μας διευκρινίζει μέσα από την ανακοίνωση αυτή ότι…

611

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το όργιο φημών κατά συνεργατών του το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυό μας διευκρινίζει μέσα από την ανακοίνωση αυτή ότι:

  1. Είμαστε ανεξάρτητοι και δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κόμματα, παρατάξεις, συλλογικότητες, οικονομικά & άλλα συμφέροντα.
  2. Οι δημοσιογράφοι, bloggers, δικηγόροι, οικονομολόγοι κ.α. συνεργάτες μας, επιλέγουν τη θεματολογία τους ή την υποστήριξη προσώπων, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και μόνο αυτό.
  3. Δεν έχουμε διάθεση και δεν θέλουμε να γίνουμε ένα κατευθυνόμενο δημοσιογραφικό δίκτυο, όπως είναι τα περισσότερα σήμερα, σε βάρος των πιστεύω μας για την αντικειμενική ενημέρωση.

 

Επιτέλους, πάψτε να φαντάζεστε διάφορα και να ασχολείστε με το TMPRESS και τους ανθρώπους τους, συγκρίνοντάς τους με τη λογική άλλων ΜΜΕ. Όπως και με τον ιδιοκτήτη – δημιουργό του δικτύου αυτού, τον κ. Χρήστο Μακαρώνη, που έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου, ότι είναι πέρα από συμφέροντα και ομαδούλες, λειτουργώντας δίκαια, δημοκρατικά, με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και την προσωπικότητα όλων. Κοιτάξτε να κάνετε έργα στην πόλη που τα θέλουν οι δημότες και τα έχει ανάγκη ο τόπος μας. Από αυτά κρίνεστε και από αυτά θα εξαρτηθεί η παρουσία σας στο δήμο και στο μέλλον. Όπως και η υστεροφημία σας.

 

GOLD Διαφήμιση