ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!

821

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»

Αγαπητοί μου πατριώτες πριν από χρόνια έψαχνα μια δημιουργική γωνιά που θα με έδενε με την γενέτειρα γή της Ηπείρου. Η αγάπη μου για την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της με έφεραν στην ζεστή αγκαλιά του Συλλόγου μας «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»

Οι πάντες με καλοδέχτηκαν με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και μου έδωσαν να καταλάβω ότι υπάρχει καλή πρόθεση και πεδίο δράσεων αρκετά μεγάλο ώστε από κοινού μέσα από τις δραστηριότητες του Συλλόγου να γίνουμε ομάδα και να προβάλουμε τον πολιτισμό και την πλούσια παράδοση της Ηπείρου.

Δειλά- δειλά άρχισα να γίνομαι μέλος ενεργό της ομάδας αυτής και σύντομα τολμήσαμε και κάναμε πράγματα ικανά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πολιτών που ζούν και αναπνέουν τον ίδιο αέρα με μας σε μια φιλόξενη πόλη την Ν ΙΩΝΙΑ .

Όλοι οι συμμετέχοντες γίναμε ισάξιοι τροχοί της άμαξας που κουβαλούσε την ΗΠΕΙΡΟ στην Ν. ΙΩΝΙΑ. Έκανα φίλους μέσα και έξω από τα πλαίσια του Συλλόγου.

Τους πίστεψα και με εμπιστεύθηκαν κι έτσι δημιουργήσαμε σιγά αλλά σταθερά πολιτιστικά δρώμενα με ομορφιά και ξεχωριστή πινελιά στον καμβά του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης, την πόλη της καρδιάς μας, όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Όλοι και όλα μπήκαν σε μια φυσιολογική ροή με προτάσεις και όνειρα για ένα καλύτερο- δημιουργικότερο αύριο με κοινό γνώμονα την προκοπή του Συλλόγου.

Δυστυχώς όμως νοιώθω ότι το θέμα της υγείας μου ήρθε και έβαλε φρένο στην καλή και ταυτόχρονα ανοδική Συλλογική μας πορεία. Οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι τόσο ενεργός – δημιουργικός όσο απαιτούν οι περιστάσεις και οι εποχές που ζούμε.

Μετά από ώριμη σκέψη αλλά και την συμβουλή του θεράποντα Ιατρού μου έβαλα ως μοναδική προτεραιότητα και στόχο , να κάνω τα πάντα με απώτερο σκοπό την βελτίωση της υγείας μου.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ήταν μια πραγματικά δύσκολη απόφαση αλλά από το δικό μου μετερίζι θα συνεχίσω να είμαι κοντά στον Σύλλογο και τους ανθρώπους του , θα συμμετέχω στις όποιες δραστηριότητες και θα παρέχω τόση βοήθεια όση η κατάσταση και η πορεία της υγείας μου, μου επιτρέπει.

Με λύπη και πόνο ψυχής ζητώ από τα μέλη του Δ.Σ. να κάνουν αποδεκτή την παραίτηση μου από την τιμητική θέση του Προέδρου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»

Για να μην δημιουργηθεί καταστατικό πρόβλημα στο Δ.Σ. θα παραμείνω εάν μου το επιτρέψετε απλό μέλος αυτού.

Τέλος σας θεωρώ φίλους μου και θα παραμείνουμε φίλοι με καλή επικοινωνία και επαφές στο μέτρο του δυνατού.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΜΕ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

https://www.facebook.com/groups/313262488713590/permalink/1666239670082525/ 

Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ & ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ… ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=BCP8Zy5_4cg&feature=youtu.be

GOLD Διαφήμιση