Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» με τον Χρήστο Μακαρώνη ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 .

500

Μια εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε από πάρα πολλούς, αλλά και από αρκετούς άλλους μισήθηκε για τις αλήθειες που κάποιοι προσπάθησαν να τις κρύψουν αλλά, τελικά, δεν τα κατάφεραν!!! Γιατί το TMPRESS είναι είδηση και τίποτα δεν μένει κρυφό.

Πάντα με σημαντικές ειδήσεις, νέα και ανακοινώσεις, αλλά και με πολλές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που πολλοί θα ζήλευαν να τις είχαν αυτοί πρώτοι!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  (Φ.Ε.Ν.Ι.), ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.

Γιατί “χτυπούν” με λύσσα τα τελευταία χρόνια της Φ.Ε.Ν.Ι.; Γιατί δεν θέλουν να παράγει έργο; Γιατί κάποιοι το παίζουν δήθεν φιλόζωοι, ενώ το μόνο που τους νοιάζει πραγματικά είναι τα ψηφαλάκια; Όλη η αλήθεια τώρα!

Τα Σωματεία της πόλης μας χρειάζονται νέους ανθρώπους, νέα μέλη. Ας τα αγκαλιάσουμε όλοι μας. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, προσφέρουν σημαντικό έργο στην κοινωνία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον.

Πρώτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας, μετά από από 26 μήνες, δια ζώσης… ΝΑΙ, είναι γεγονός αυτό! ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…

Μη χάσετε την εκπομπή!

https://www.youtube.com/watch?v=Hn0oGO7nDlg

GOLD Διαφήμιση