«ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: 20 χρόνια προσφοράς… Φωτορεπορτάζ Συναυλίας: Γιάννης Βέλλης & Χρήστος Μακαρώνης

877

Η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.), θέλει με αυτή την ανακοίνωσή της, να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν ενεργά στην πραγματοποίηση της τόσο επιτυχημένης συναυλίας και στην επίσης επιτυχημένη λαχειοφόρο αγορά της για καλό σκοπό, τα αδέσποτα της πόλης μας.

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χορευτικό Εργαστήρι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας, που χόρεψε ωραία παραδοσιακά τραγούδια & στο Χορευτικό του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας, που μας ταξίδεψε νοερά σε τόσα όμορφα μέρη με το υπέροχο χορευτικό του. Ο πολιτισμός και αλληλεγγύη, παραμένουν σταθερές αξίες στην πόλη μας.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Χρήστος Μακαρώνης, Γενικός Γραμματέας της Φ.Ε.ΝΙ. Ακολούθησε η Στέλλα Κοκοτζή, Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., με ένα σύντομο χαιρετισμό. Στη συνέχεια δόθηκε η σκυτάλη στους καταπληκτικούς καλλιτέχνες & μουσικούς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Εξαιρετικοί ο Γιάννης Αλεξόπουλος, η Χρύσα Μπανδέλη, ο Γιώργος Λέξης όπως και ο μαέστρος και μουσικός υπεύθυνος της συναυλίας αυτής, πιανίστας, Κώστας Κοκοτζής.

Η βράδια έκλεισε με την ανεπανάληπτη, μοναδική, σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η οποία μας έκανε να συγκινηθούμε με τα τραγούδια της, την εξαιρετική της ερμηνεία. Την ευχαριστούμε για την τόσο μεγάλη τιμή που μας έκανε και όπως είναι σε όλους γνωστό, χρονιά τώρα στέκεται διπλά μας, υποστηρίζοντας το έργο μας.

Όλοι οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί ήρθαν αφιλοκερδώς για τους σκοπούς και στόχους του φιλοζωικού σωματείου μας, της Φ.Ε.Ν.Ι., αναγνωρίζοντας την προσφορά μας και το σημαντικό έργο που επιτελείται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Η Γκέλλυ Σακαλόγλου Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, ο Παναγιώτης Μανούρης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ο Χρήστος Κανλής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», ο Βασίλης Χριστοδούλου επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ για την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» με αρκετά στελέχη της, ο Φώτης Τσομπάνογλου δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ο Χρήστος Αναμουρλόγλου δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ο κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», ο Αθανάσιος Αποστολόπουλος δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ», η Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας και δημοτική σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Αναστασία Κλάρα, ο Γιάννης Βέλλης Ειδικός Γραμματέας της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ» και απο την “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ” ο πρόεδρος Ευάγγελος Παλαιοδημος και εκατοντάδες Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες που τους ευχαριστούμε για την τόσο θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Συνεχίζουμε το έργο μας και σας θέλουμε όλες και όλους στο πλευρό μας. Οι φιλοζωία, μας άφορα όλους. Τα 20 χρόνια προσφοράς μας στην πόλη, είναι μόνο η αρχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της Φ.Ε.Ν.Ι.

GOLD Διαφήμιση