ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Η ανευθυνότητα της Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου απέναντι στις υποχρεώσεις τους…

451

1 ΜΑΙΟΥ 2022

 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ.

Ενώ η δημοτική αρχή στα λόγια και με ανακοινώσεις για προσλήψεις προσωπικού διατείνεται πως επιτέλους (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ) η κατασκήνωση του Δήμου θα υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης μας, η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο αυτό είναι εφικτό.

Παρά το γεγονός ότι 2 μήνες μετά την κλοπή και τις καταστροφές και την απ΄ευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος ύψους 100.000 ευρώ περίπου για την αποκατάσταση των ζημιών ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Η πυρόσβεση, οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαλυμένες , οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κατεστραμμένοι, οι μονάδες κλιματισμού λείπουν, σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένα μπάνια κλπ.

Έχουν αναγγείλει έναρξη 1ης περιόδου 20 Ιουνίου.

Η ανευθυνότητα της Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου απέναντι στις υποχρεώσεις τους και η αναλγησία τους απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους τείνει να αποβεί μοιραία για μια ακόμη χρονιά.

Τους προειδοποιούμε μην τολμήσουν να επαναλάβουν φτηνές δικαιολογίες (όπως δεν βρέθηκε γιατρός ή μάγειρας) για να καλύψουν την ανικανότητά τους.

Θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη και θα είναι υπόλογοι απέναντι στον Ιωνιώτικο λαό.

Δημοτική Παράταξη

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

email: enotita2019@hotmail.com

GOLD Διαφήμιση