Την αγανάκτησή του -μαζί με αυτή άλλων 80 οικογενειών- κατά του Δημάρχου Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση, εκφράζει με αποκλειστικές δηλώσεις στο tm-press.gr, ο ενεργός δημότης Νέας Ιωνίας κ. Λάμπρου.

2974

Την αγανάκτησή του -μαζί με αυτή άλλων 80 οικογενειών- κατά του Δημάρχου Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση, εκφράζει με αποκλειστικές δηλώσεις στο tm-press.gr, ο ενεργός δημότης Νέας Ιωνίας κ. Λάμπρου.  Ο Δήμαρχος, με φτηνές δικαιολογίες, πέταξε έξω από το Δημοτικό στάδιο, τα παιδιά (ηλικίες, 7 με 18 ετών) που προπονούνταν εκεί. Ό,τι πρόβλημα και αν είχε Δήμαρχος με το Σύλλογο ΔΙΚΕΑ, δεν θα έπρεπε να εκδικηθεί τα παιδιά μας, τα παιδιά αυτής της πόλης, συνεχίζει ο κ. Λάμπρου.

Ενδεικτικά, ανέφερε το πρόβλημα μέσα στην οικογένειά του. Είναι δίπλα στο Δημοτικό στάδιο, ούτε 3 λεπτά απόσταση το σπίτι του και ο γιός του κάνει προπόνηση σε 4 διαφορετικά στάδια σε άλλους δήμους, χάνοντας χρόνο και χρήμα για τις μετακινήσεις του αυτές. Η σύζυγός του τρώει αρκετές ώρες για να εξυπηρετήσει την κατάσταση αυτή. Μια οικογένεια σε μόνιμη αναστάτωση, με υπαιτιότητα τη στάση του Δημάρχου.

Από την άλλη, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση, γιατί ένωσε παιδιά με γονείς και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αττικής & το πρωτάθλημα Ελλάδας και τους έμαθε τι ανθρώπους, τι δυσκολίες, τι εμπόδια θα συναντήσουν στην ζωή τους…

GOLD Διαφήμιση