5 χρόνια TMPRESS. Συνεχής δημοσιογραφική παρουσία

466

Το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο «TMPRESS», έχει δημιουργηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια από bloggers και ενεργούς πολίτες, εστιάζοντας την ειδησεογραφία & αρθρογραφία του σε καθαρά τοπικά θέματα, προβλήματα και λύσεις. Δεν γενικολογεί, δεν αντιγράφει, δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από τα χαλί…

 

Άλλαξε τον τρόπο της ενημέρωσης στη Νέα Ιωνία Αττικής, τη Θεσσαλία, γενικότερα στην Ελλάδα. Διαθέτει για αυτό διαφορετικά αλλά σύγχρονα μέσα ενημέρωσης και ομάδες ειδήσεων, που προκύπτουν μέσα από τη στενή συνεργασία δημοσιογράφων, bloggers και πολιτών, ώστε η είδηση να μη φτάνει αλλοιωμένη και αναμασημένη προς τα έξω. Οι ειδήσεις μας είναι πλήρεις, ελεγμένες, με αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης και πάνω από όλα  «καθαρές» από συμφέροντα κάθε λογής. Γιατί στηριζόμαστε σε εσάς τους πολίτες, όπως εσείς στηριζόσαστε σε εμάς, στο TMPRESS.

Τα συμφέροντα που υπηρετεί, είναι όλων των δημοτών και μόνο αυτά. Δεν έχει στήριξη από κρυφές πηγές εσόδων, χορηγίες ή διαφημίσεις. Μόνο από μικρές συνδρομές, που καλύπτουν τα πάγια λειτουργικά έξοδα του και δίνονται τόσο από τους ίδιους όσους συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό, όσο κι από αυτούς που πιστεύουν πραγματικά ότι η καθαρή δημοσιογραφική παρουσία είναι αναγκαία για το καλό της τοπικής κοινωνίας που υπηρετεί.

Καθημερινά με τις παρεμβάσεις μας, που δεν έχουν αντιπολιτευτικό προορισμό, αλλά αγωνία για την υποβάθμιση και τη στέρηση κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, βοηθάμε στο να δίνονται λύσεις. Λύσεις που θεωρούνται αυτονόητες, αλλά χωρίς πίεση μένουν ανενεργές ή αφήνονται για αργότερα…

Το επόμενο διάστημα, σχεδιάζουμε νέες συνεργασίες & νέα μέσα πραγματικής δημοσιογραφικής ενημέρωσης.  Σας θέλουμε κοντά μας και σε αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε τη στήριξή σας, τη συνδρομή σας, ώστε να γίνουμε μεγαλύτεροι, να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και να έχουμε την αποτελεσματικότητα εκείνη, που θα οδηγήσει σε αυτό που πιστεύουμε ότι θέλουμε όλοι. Σε μια καλύτερη, σύγχρονη, λειτουργική πόλη, περιφέρεια, πολιτεία, για όλους μας.

 

GOLD Διαφήμιση