Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Έλεος κα Θωμαϊδου! Του Χρήστου Μακαρώνη

1760

Διαβάσαμε με έκπληξη το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημα ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας από το γραφείο της κας Δημάρχου και εστάλη για δημοσίευση στον τοπικό τύπο της πόλης μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά την ανάγνωσή του είναι: “Έλεος κα Θωμαΐδου!”

Κανείς δεν σχολίασε την παρουσία σας, στα έργα που γίνονται από την περιφέρεια στον δήμο Νέας Ιωνίας. Και ο πρώην δήμαρχος με τους αρμόδιους αντιδημάρχους πριν από εσάς, έβλεπε την εξέλιξη των έργων αυτών. Είναι πράγμα δεδομένο κα αυτονόητο αυτό, για όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Έστω και αν τα έργα γίνονται και χρηματοδοτούνται, από την Περιφέρεια Αττικής στο δήμο μας. Κανείς από το δημοτικό συμβούλιο, τις δημοτικές παρατάξεις, τον τοπικό τύπο, δεν σας “ζήλεψε για αυτή την ευαισθησία σας”, ούτε φυσικά ασχολήθηκε μαζί σας, εντός και εκτός συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Με αυτά που ασχολήθηκε, ήταν η ιδέα σας για νέο Δημαρχείο πάνω από το γκαράζ που φτιάχνεται και φυσικά η σχέση σας με τον κ. Καυκαλέτο, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα εδώ και χρόνια στο δήμο Νέας Ιωνίας.  Σε αυτά η απάντησή σας ή η σιωπή σας, δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής κανένα. Εάν θέλετε, μπορείτε να βγάλετε ένα νέο δελτίο τύπου, για να δούμε και εκεί “τη ζήλια μας για την ευαισθησία της κας Δημάρχου…”  Τώρα σχετικά με την ουσία του δελτίου τύπου που διαβάσαμε, υποθέτουμε ότι αναφέρεστε στις διοικήσεις του κ. Ηρακλή Γκότση για τη Νέα Ιωνία και της κας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, για τις όποιες καθυστερήσεις ή την γενικότερη αδιαφορία τους…Εάν κάνουμε λάθος, τότε καταθέστε με ονόματα προσώπων και υπηρεσιών και όχι αυτή την αοριστολογία που δεν προσφέρει τίποτα στην ενημέρωση.

Φωτογραφικό Υλικό: Γιώτα Τζώρτζη, www.ionianet.gr

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι η ευαισθησία και η ταχύτητα που επέδειξε η νέα Δήμαρχος σε ότι αφορά τα μεγάλα έργα της πόλης ενόχλησε πολλούς, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτό είναι το καθήκον και η υποχρέωση της Δημάρχου, που θέλει ο τόπος της να πάει μπροστά!!  Δυστυχώς κάποιοι αρέσκονται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα αγνοώντας ότι ιδιαίτερα τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης έχουν αργήσει, ενώ αφορούν την ασφάλεια, τη ζωή και την περιουσία των δημοτών μας. Για ενημέρωση των δημοτών μας, αναφέρουμε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στο κέντρο της πόλης, είχαν σταματήσει εδώ και μήνες, ενώ το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή του Περισσού δεν έχει καν δημοπρατηθεί. Το έργο επίσης της πεζογέφυρας της οδού Αλέκου Παναγούλη που είχε δημοπρατηθεί δεν προχώρησε διότι η σύμβαση με τον εργολάβο ελύθη και μάλιστα χωρίς υπαιτιότητα του εργολάβου, αλλά λόγω κωλυσιεργίας και ανεπίτρεπτων καθυστερήσεων των συναρμόδιων φορέων. Να αφήσουμε λοιπόν στην άκρη την μικροπολιτική και τις εμπάθειες, όταν διακυβεύονται τόσο σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ)

Φωτογραφικό Υλικό: Γιώτα Τζώρτζη, www.ionianet.gr

 

GOLD Διαφήμιση