Η Δημοτική παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης σας καλούν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19.00, για να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε από κοινού προτάσεις και λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Εμπορικών Καταστημάτων στην περιοχή μας.

873

                                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Δημοτική παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης σας καλούν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4 (δίπλα στο Κ.Ε.Π.), για να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε από κοινού προτάσεις και λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Εμπορικών Καταστημάτων στην περιοχή μας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επαφών της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου για την κατάρτιση των προγραμματικών θέσεών της, μετά από ανοιχτό διάλογο και διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας και επιπλέον θα συμβάλλει ουσιαστικά στο να συνδιαμορφώσουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο σας.

 

Για την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

ο επικεφαλής

Παναγιώτης Μανούρης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνα:   210 2796625,    6980431313,       e-mail: dimiourgiaallilegii@gmail.com

GOLD Διαφήμιση