Ο Τοπικός Τύπος στο περιθώριο από τη νέα δημοτική αρχή της κας Δέσποινας Θωμαΐδου… Του Χρήστου Μακαρώνη

1091

Αντί να εισακουστούν οι προτάσεις από την πλευρά του Τοπικού Τύπου της πόλης μας, που εδώ και χρόνια προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση, η νέα δήμαρχος κα Δέσποινα Θωμαΐδου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουλούρης, αποφάσισαν να στερήσουν τις λίγες δημοσιογραφικές θέσεις που παρείχε εδώ και χρόνια ο δήμος στο χώρο των δημοτικών συνεδριάσεων.

Με επιθετικότητα που δεν περιμέναμε, βρεθήκαμε όρθιοι, για να καλύψουμε το δημοσιογραφικό μας έργο εντός της αιθούσης. Το ότι μας πρόσφερε κάποια στιγμή ο πρόεδρος, κάποιες άδειες θέσεις, δεν είναι σημαντικό ούτε υπεύθυνο, γιατί δεν είμαστε επισκέπτες εδώ και χρόνια στην αίθουσα αυτή, αλλά η ουσιαστική ενημέρωση προς το δημότη.

Λυπούμαστε για την αντιμετώπιση της νέας δημοτικής αρχής, απέναντι στον δημοσιογραφικό κόσμο. Μια γυναίκα δήμαρχος θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη ευαισθησία και δημοκρατικότητα σε τέτοιο θέμα, αλλά δεν…Κρίμα και ντροπή σε μια εργατούπολη όπως η Νέα Ιωνία να έχουμε νοοτροπίες άλλων εποχών, που καταδικάζαμε όταν τις βλέπαμε σε άλλους δήμους. Να που η παρακμή της δημοκρατίας έφτασε και στην πόρτα μας…

GOLD Διαφήμιση