Περί φημών & φουμάρων στη Νέα Ιωνία… Του Χρήστου Μακαρώνη

987

Με αφορμή την πρόσφατη κοινή ανακοίνωση της Προέδρου και της Αντιπροέδρου του “ΚΕΒΡΕΦΟ”, περί φημών και άλλων, θα ήθελα να θυμίσω σε όλες και όλους, πως μέσα από τα άρθρα μου στο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο

www.tm-press.gr  ,

όπως και μέσα από τις εκπομπές μου στο

https://www.youtube.com/channel/UC0RprGqRdtTnxZbRQO9Xa_g?view_as=subscriber,   

έχω πολλές φορές επισημάνει αυτό το πρόβλημα, ως ένα φαινόμενο για την πόλη μας που έχει γίνει κυρίαρχο, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη.

Αυτή η τακτική λάσπης είναι συνηθισμένη και έχει σκοπό να βλάψει τον αντίπαλο σε άλλη παράταξη, κόμμα ή ακόμη και προσωπικά, θίγοντας την τιμή και την υπόληψη. Αυτό που λέει και ο λαός “πες πες κάτι θα μείνει”… Ας δούμε τελικά τι έλεγα εγώ και κάποιοι κουνούσαν τότε το κεφάλι τους και με έβριζαν από μέσα τους αλλά και δημόσια… Ναι, έτσι είχανε και έχουν τα πράγματα, πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους, όχι να τα ωραιοποιούμε. Μιλούσα για φήμες και για λάσπη σε πρόσωπα που κατείχανε θέσεις ή που και τώρα κατέχουν και πως αυτό έβλαπτε τη φήμη, την υπόληψή τους, εκτός την πτώση του πολιτικού επιπέδου σε ό,τι χειρότερο έχει ζήσει η Νέα Ιωνία.

Δυστυχώς την περίοδο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, το φαινόμενο αυτό άρχισε να παίρνει διαστάσεις και η ευθύνη είναι μεγάλη σε αυτούς που το άφησαν να εξελιχθεί, νομίζοντας ότι βλάπτοντας τον δημοτικό αντίπαλο κάποιοι, θα ωφεληθούν οι ίδιοι.

Μη ξεχνάτε ότι υπήρξα σε μόνιμη βάση ένα από τα πρώτα θύματα περί φημών & άλλων φουμάρων, μιας λάσπης που μερικές φορές γνώριζα την αφετηρία της και σε άλλες όχι.  Για αυτό και τώρα καταλαβαίνω απόλυτα τις δύο κυρίες της διοίκησης του “ΚΕΒΡΕΦΟ” του Δήμου Νέας Ιωνίας και είμαι μαζί τους, ως συμπαραστάτης στην ανακοίνωσή τους αυτή.

Το λέω πάντα και θα το ξαναθυμίσω και τώρα σε όσες και όσους το ξεχνάνε. Δεν με νοιάζει που ανήκει και τι πιστεύει πολιτικά, ιδεολογικά, κ.λπ. ένα άτομο, ή αν είμαι φίλος ή μη σε αυτό. Στην περίπτωση αυτή, είμαι μαζί του και θα στηλιτεύω αυτά τα αρνητικά γεγονότα.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Στην δημοσιογραφική εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”, με τον Χρήστο Μακαρώνη, ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, σας έχουμε πολλές εκπλήξεις, για κάποιους σίγουρα δυσάρεστες! Όλα στο φως! Έχουμε νέα, ειδήσεις και ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ TMPRESS ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SOCIAL MEDIA  ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!  ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ. ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ… ΒΓΗΚΑΝ … ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!  

ΤΟ ΔΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ… ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!  

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ha1vtHoay60

 

GOLD Διαφήμιση