Πεζόδρομος Μ. Ασίας σε πλήρη εγκατάλειψη…

825

Υποτίθεται, ότι είναι ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης μας, της Νέας Ιωνίας. Ένας δρόμος παράλληλα βιτρίνα για την πόλη, αφού οδηγεί από τον Ηλεκτρικό Σταθμό της Νέας Ιωνίας, σε όλες σχεδόν τις κεντρικές δημόσιες υπηρεσίες και φυσικά στην αγορά της.

Γιατί τα γράφουμε αυτά ως TMPRESS; Αφού όλοι ή έστω οι περισσότεροι ξέρουνε τον πεζόδρομο αυτό και τη σημασία του. Μα φυσικά γιατί για πολλοστή φορά διαπιστώσαμε την εγκατάλειψη, αυτού του τόσο σημαντικού πεζόδρομου. Οι αρουραίοι κάνουν βόλτες κάτω από τα φρεάτια και “χαζεύουν” τους περαστικούς, ενώ οι κατασκευές του δήμου, όπως θα διαπιστώσετε από τις Φώτο που ανεβάζουμε είναι “χάρτινες”, ψεύτικες δουλειές δηλαδή… Και καλά είναι ψεύτικες αυτές, αλλά και η συντήρησή τους ανύπαρκτη.

Το ότι δεν έγινε κάποιο ατύχημα ακόμα, είναι από θαύμα, ή έστω από “στατιστικό” λάθος, γιατί θα έπρεπε να είχε γίνει, αν και το απευχόμαστε… Η Δημοτική αρχή, η Δήμαρχος κα Δέσποινα Θωμαϊδου, που έχει βάψει όλη την πόλη με τα χρώματα της Δημοτικής της παράταξης, δεν έτυχε ποτέ όλο αυτό το διάστημα να περάσει από εκεί, να δει τις κακοτεχνίες και να βάλει τις φωνές στην τεχνική υπηρεσία για την κατάσταση αυτή; Έστω και τώρα, ας γίνει κάτι. Δεν χρειάζεται να ξεφτιλιζόμαστε στους επισκέπτες της Νέας Ιωνίας, ούτε να κοιτάμε, με αντίστροφη μέτρηση, για το ποιος αργά ή γρήγορα θα τσακιστεί  στις διαλυμένες  κατασκευές…

 

GOLD Διαφήμιση