ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, αφιερωμένη στον Γιάννη Βέλλη – επίτιμο αντιπρόεδρο του ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ.

1833

 

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής -επί της οδού Π. Ιωακείμ 4 πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας- διοργανώνεται από τον ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ. & την ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Φ.Ε.Ν.Ι.), την Τετάρτη 26 Οκτώβριου 2016 και ώρα 7μ.μ., ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, αφιερωμένη στον ποιητή / συγγραφέα Γιάννη Βέλλη – επίτιμο Αντιπρόεδρο του ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ.

Ο Γιάννης Βέλλης, εκφράζει τα τελευταία χρόνια -μέσα από το δικό του ιδιαίτερο στίγμα- την ενεργή του παρουσία στη σύγχρονη νεοελληνική ποίηση. Τον ποιητή θα παρουσιάσουν οι Πρόεδροι των δύο Συλλόγων, κ. Χρήστος Μακαρώνης και κα Στέλλα Κοκοτζή.

Όσοι συμμετέχουν με την παρουσία τους στην ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, θα μπορούν -εφόσον το επιθυμούν- να απαγγείλουν με σειρά προτεραιότητας ποίημα του. Θα υπάρχουν εκτυπωμένα πολλά ποιήματα του ποιητή, σε ειδικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

Σας περιμένουμε στην εκδήλωση μας, να μας τιμήσετε και να γνωρίσετε μαζί με τον ποιητή Γιάννη Βέλλη και τους Συλλόγους μας

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Ο Πρόεδρος ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ.           Η Πρόεδρος ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ Χρήστος Μακαρώνης                                       Στέλλα Κοκοτζή

 

pakepo.logo

GOLD Διαφήμιση