ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!

649

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες γίνονται άλλοτε επιτυχημένες, άλλοτε αποτυχημένες προσπάθειες χακαρίσματος των λογαριασμών μου αλλά και των σελίδων μου & TMPRESS στο facebook & όχι μονό, συν ότι κάποιοι επανειλημμένα και στοχευμένα προσπαθούν να κατεβάσουν τις σελίδες μου εδώ. Με κάθε τρόπο. Αλλάζω συνέχεια κωδικούς αλλά και πάλι η κατάσταση είναι απογοητευτική.

Οι καλοθελητές φαίνεται ότι δώσανε αρκετά χρήματα για να το πετύχουν αυτό. Δεν ξέρω αν έχετε λάβει από το λογαριασμό μου διάφορα ή δημιουργήθηκε πρόβλημα από κάποια εικόνα ή σχόλιο ή αντίδραση  λογαριασμού μου εδώ… Γιατί γίνονται διάφορα που μου μεταφέρουν φίλοι και συνεργάτες…

Ζητώ συγγνώμη από τον τοπικό τύπο, τις δημοτικές παρατάξεις ή τα κόμματα εάν έγινε κάτι σε σελίδα ή λογαριασμό τους. Προσπαθώ να ελέγξω την κατάσταση και φίλοι μπλόγκερ με βοηθάνε όσο μπορούνε.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ

Στην δημοσιογραφική εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”, με τον Χρήστο Μακαρώνη, της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020, σας έχουμε πολλές εκπλήξεις, για κάποιους σίγουρα δυσάρεστες! Όλα στο φως! Έχουμε νέα, ειδήσεις και ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας! Επίσης για μηνύσεις και αγωγές που πάνε και έρχονται!! Για όλα αυτά πρώτοι εμείς εδώ μιλήσαμε! Μας κάνουν βρώμικο πόλεμο, προσπαθούν με λάσπη να μας συκοφαντήσουν. Πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα! Έχουν γνώση οι φύλακες! Να το θυμόσαστε αυτό. ΤΟ ΔΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ… ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=BxSYC0uxCVU

 

 

 

GOLD Διαφήμιση